Bettingsajter – Få en bra betting bonus

Mr Green 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
NoAccountBet 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
ComeOn! 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
Leo Vegas 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
Betsson 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se 
Spela –>
Betsafe 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se 
Spela –>
Nordicbet 100 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>

Från datorn, mobilen och surfplattan sitter sportfanatiker världen över och placerar bets på olika sporter och evenemang. Fenomenet med bettingsajter är knappast något nytt trots att det kommer nya spelbolag hela tiden.

Betting på sport kan ha många olika ansikten men en gemensam nämnare är att; desto mer du har läst på, desto större chans är det att du faktiskt går med vinst. Logiskt va? Förutom kunskap om din sport eller ämne finns det många andra grejer att tänka på. Vi tar dig igenom det viktigaste inom betting på nätet.

Oddsbonusar

Nya medlemmar kan oftast ta emot en oddsbonus. 100% upp till 1000 kr är mer regel än undantag hos spelbolagen. Vissa spelsajter väljer dock istället att erbjuda boostade odds eller försöker på något annat innovativt sätt locka till sig nya kunder.

Förutom välkomstbonusen kan spelare ta del av olika erbjudanden och bonusar. Freebets, cash outs, pengarna tillbaka vid 0-0 och riskfria spel är andra vanliga kampanjer.

Med en bonus tillkommer nästan alltid ett omsättningskrav. Till skillnad från casinobonusar kommer oddsbonusar ofta med betydligt mildare omsättningskrav. Läs alltid igenom Regler och Villkor innan du tar emot en bonus!

Odds i mobilen

2021 är knappast ett år vi blir mindre beroende av våra mobiler, snarare tvärtom. Att kunna oddsa i mobilen är en självklarhet idag. Ett spelbolag utan en responsiv hemsida är därför ganska körda i en allt mer “on the go”-vardag.

De största bettingsajterna har tacksamt nog tagit fram appar som du kan ladda hem till din mobil eller surfplatta. Även mobila webbläsaren går bra att använda men en app är skapad för mobilen. Dessutom drar appen betydligt mindre mobildata.

När vi recenserar en spelsajt går vi alltid igenom mobilvänligheten. Just för att kunder kräver detta av en jämförelsesajt och ett spelbolag 2018.

Live betting

En spelform vars popularitet stadigt växer är live betting. Det innebär att du spelar live på en pågående match. Vissa spelbolag erbjuder även live streamad sport. Då kan du titta på matchen samtidigt som du placerar dina spel. Ett mer actionfylld sätt att ta sig an sports betting är svårt att hitta.

Utbudet av live betting varierar precis som allt annat. Vi har dock inte kommit i kontakt med en bettingsida som inte har live betting den senaste tiden. Däremot kan utbudet skilja sig rätt rejält.

Marknader

Att oddsa på nätet kan aldrig bli enformigt. Det finns för många olika marknader att välja mellan för att detta ska ske. 1×2 är fortfarande den vanligaste typen av betting men det finns många andra roliga marknader idag.

Money Line är vanligt inom NHL och matcher där det kan bli förlängning och straffar. Med Money Line försvinner krysset och du spelar på en vinnare av matchen istället för utgången under ordinarie tid.

Handikapp, antal hörnor, målskyttar, antal kort och resultat halvtid/fulltid är några andra populära marknader inom odds och betting på internet. Vissa spelsajter erbjuder ger till och med dig möjligheten att föreslå egna utgångar, för att sedan sätta odds på dessa. I framtiden kommer vi se fler och fler marknader. Det är bra för desto större utbud, desto mer möjligheter får du som spelare.