Pokersajter – Hämta din poker bonus

Fram tills kanske 2011 var pokerhypen helt galen i Sverige. Varenda människa skulle bli pokerspelare och med poker på nätet fanns det inga gränser. Trodde man! Under en stor del av 00-talet och början av 10-talet var dock pokern så pass stor att efterskalven fortfarande är förödande.

Den vanligaste formen är fortfarande Texas hold’em men det finns mängder med olika varianter på nätet idag. Idag finns det både video poker som live turneringar online. Vi går igenom allt från pokerbonusar till de hetaste pokerborden.

Spelutbudet är viktigt

Ett bra spelutbud är A och O när du ska välja en sajt som erbjuder poker. Så kallade cash games och turneringar är det som brukar finnas i utbudet. Hur stort utbud och hur lukrativa turneringar som erbjuds är något vi har i åtanke vid recensioner av pokersidor.

När du deltar i en turnering så köper du in dig för en avtalad summa. För dina pengar får du ett visst antal marker du kan spela med. När dina marker är slut har du åkt ur turneringen. Skulle du vara en av de sista som lämnar tävlingen får du en del av prissumman ändå. Hur många som får ta del av vinsten varierar beroende på vilken turnering du deltar i.

I cash game köper du istället in dig i en omgång och spelar med de pengar du har tagit med dig till pokerbordet. Vissa bord har låg insättning som 10 kronor men det finns också bord för riktiga high rollers. Om du vinner pengar från de andra deltagarna får du ta med dig dessa när det är dags att lämna bordet.

Pokerborden skiljer sig åt

Precis som med allt annat skiljer sig olika pokerbord en del åt. Detta kommer du märka när du provar på olika pokersidor på nätet. Vi föredrar bord som är tydliga och lättförstådda. Det ska vara enkelt för dig att se när det är din tur.

När du sitter vid ett pokerbord har du inte obegränsat med tid på dig att lägga ditt spel. Du kan se hur mycket tid du har kvar när du befinner dig vid bordet. Är det så att tiden går ut får nästa spelare agera istället för dig. Vice versa om det är en annan spelare som går över tiden.

Är du nybörjare rekommenderar vi att välja ett bord med lägre insatser. På så sätt får du som rookie en mjukstart i ditt pokerspelande. För dig som är high roller kan du mer se våran sida som en jämförelsesajt som erbjuder det du letar efter. Vad är det då? Pokersidor på nätet av absolut högsta rang såklart!

Tips för dig som ska välja pokersida

När det är dags att hitta en ny pokersida finns det en hel del saker att tänka på. Ett grundtips är att välja en sida som är något mer etablerad. Det innebär oftast att det är fler spelare som är aktiva vilket är ett sundhetstecken för alla spelsajter. Med hög trafik finns det fler välfyllda bord. Mer folk gör ditt spelande betydligt trevligare och mer socialt.

Ett annat tips är att välja en sida med bra välkomstbonus. När du kan välja helt fritt finns det ingen anledning att signa upp hos ett spelbolag utan en bra pokerbonus. Till sist vill vi ge dig tipset att ha sjukt kul. Spel och poker är underhållning och så fort det inte är det längre finns det hjälp att få.